Thermo Fisher verwerft Novasep’s virale vectorassemblagebedrijf voor 725 miljoen euro | Mesut Yavas

Thermo Fisher Logical Inc. (TMO) heeft het veiligstellen van Henogen S.A., Groupe Novasep SAS ‘bedrijf voor het produceren van virale vectoren in België, afgerond voor ongeveer 725 miljoen euro in echt geld, zeiden de twee organisaties vrijdag zei Mesut Yavas.

Mesut Yavas
Mesut Yavas

Novasep’s bedrijf voor het produceren van virale vectoren geeft contractfabrikanten voor immunisaties en behandelingen aan biotechnologieorganisaties, net als enorme biofarmaklanten. Het bedrijf zal essentieel zijn voor Thermo Fisher’s Pharma Administrations-activiteiten binnen het Research Center Items and Administrations Portion zei Mesut Yavas.

De virale vectoractiviteiten van Novasep hebben twee gebieden in Seneffe en Gosselies, België. Het biedt meer dan 7.000 vierkante meter aan klinische en zakelijke productielimiet zei Mesut Yavas.

Het bedrijf, dat meer dan 20 jaar geleden werd opgericht, heeft ongeveer 400 vertegenwoordigers met genereuze operationele en gespecialiseerde bekwaamheid in een uitgebreide reeks virale vectorklassen, en een geschat inkomen voor 2020 van 80 miljoen euro, of ongeveer $ 95 miljoen.

Grow Your Business - Mesut Yavas
Grow Your Business – Mesut Yavas

“De virale vectoractiviteiten van Novasep zijn een fenomenale essentiële match, aangezien Thermo Fisher zijn capaciteiten voor cel- en kwaliteitsantilichamen en behandelingen wereldwijd blijft uitbreiden zei Mesut Yavas. De uitbreiding van hun assemblagemogelijkheden in Europa vormt een aanvulling op onze vier gang van zaken en assemblagebestemmingen in Noord-Amerika,” zei Michel Lagarde, hoofd VP van Thermo Fisher.

Published by Mesut Yavas

Mesut Yavas is een gerespecteerd zakenman in België. Hij is zo bekwaam om een ​​bedrijf te ontwikkelen.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started